avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara vb cu o fată de 16 ani mai are 3 luni și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara vb cu o fată de 16 ani mai are 3 luni și face 17 ...

Bună seara vb cu o fată de 16 ani mai are 3 luni și face 17 ani eu sunt major am 24 de ani iar părinți nu sunt de-acord cu noi noi am vrea să ne mutăm împreună dar nu vrem probleme cu poliția
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:59, 11 Septembrie 2024
Asteptati pana implineste 18 ani si nu veti mai avea probleme cu nimeni.
Minorii locuiesc impreuna cu parintii lor cf. Codului civil, nu e ok ceea ce doriti. Nu e un capat de lume daca mai sta un an si ceva acasa, termina un liceu, pleaca mai departe la studii, puteti atunci petrece timp mutandu-va impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu prietena/iubita mea. ea este in supravegherea ... Allberto Allberto Am o problema cu prietena/iubita mea. Ea este in supravegherea celor de la camin ea sta in Corabia eu in Bucuresti si nu stim cum putem rezolva problema sa fim ... (vezi toată discuția)
Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ... emanuel17.12 emanuel17.12 Buna seara am împlinit 18 ani am o relație cu o fata de 17 ani suntem împreuna de 6 luni amândoi suntem încă in liceu iar eu lucrez part time amândoi ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)