avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o problema cu prietena/iubita mea. Ea este in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o problema cu prietena/iubita mea. Ea este in supravegherea ...

Am o problema cu prietena/iubita mea. Ea este in supravegherea celor de la camin ea sta in Corabia eu in Bucuresti si nu stim cum putem rezolva problema sa fim amandoi impreuna, parintii sunt descazuti din drepturi iar noi vrem sa ne mutam impreuna ea are 17 ani mai are pana face 18 eu am 20 cum rezolvam problema cu ancheta sociala, trebuie sa o facem la mine acasa si mi trebuie si acte sau doar vin vede ca am lumina apa etc si e ok nu stiu imi puteti da un sfat va rog ??

Alte discuții în legătură

Bună seara vb cu o fată de 16 ani mai are 3 luni și face 17 ... Ionut22w Ionut22w Bună seara vb cu o fată de 16 ani mai are 3 luni și face 17 ani eu sunt major am 24 de ani iar părinți nu sunt de-acord cu noi noi am vrea să ne mutăm ... (vezi toată discuția)
La 20 de ani sechestrată de părinți Sign80 Sign80 La vârsta de 20 de ani încă acasa la părinți Salut, am o problema legata de prietena mea/relația noastră, o sa încerc sa spun cat mai pe scurt: Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Alexandra2201 Alexandra2201 Am 17 ani și 6 luni. Sunt în plasament la bunica mea, din prima zi de când m am născut deoarece părinții nu m au vrut. Ea are 71 de ani. Am o relație cu ... (vezi toată discuția)