Salut, am o problema legata de prietena mea/relația noastră, o sa încerc sa spun cat mai pe scurt:
Eu am 21 de ani iar ea are 20 de ani
Avem o relație de 3 ani de zile, din care abia daca ne am putut vedea din cauza părinților ei.
Zilele aceastea, am fost in vizita lanea si părinții ei, am vorbit cu ei daca putem merge la mare împreună apoi urmatoarea zi, cand deja vorbisem și deviserăm toți, ne au luat pe amândoi la scandal pentru că nu avem ce cauta la mare amândoi și nu are voie ca ea trebuie să muncească acasă și toate cele.
Are niste părinți extrem extrem de stricți, și ca sa înțelegeți suntem de la "țară", iar in gospodăria lor singura persoana care muncește este ea, eu cand am ajuns acolo, in vizita credeam ca putem sta impreuna, dar nu, fix inversul, tot timpul numai la munca aj pus o, ai facut pana si un mare scandal pentru ca nu a cumparat destulă bere de la magazin(intreaga familie este alcoolica) mai putin ea, încearcă sa fie singura cat de cat ok, dar este folosita și trasă în toate părțile.
Rugămintea mea acum, este dacă îmi puteți oferi un sfat sau o idee despre ce putem face, vrem sa plecam pur si simplu, dar nu o lasa să iasa nici macar în oraș fara sa fie observata, cand vorbim la telefon trebuie ca mama ei sa stea sa asculte tot ce vorbim. Și nu spun doar din punctul meu de vedere, nu poate iesi nici cu prietenele ei, nici macar cu verișoare, nici prietene vecine, nici absolut nimic. Am incercat sa plecam amândoi dar a iesit un mare scadal, dar asta e alta poveste, tot ce imi doresc acum e o modalitate de a scapa împreună, ii vreau doar binele, stiu ca și părinții îi vor "binele" dar ce fac ei este abuz și sechestru, este ținută în casă, încuiată, credeți-mă. Am nevoie de ajutor.
In realitate, nu are nevoie de ajutor...poate iesi oe isa si gata. Sta cateva zile la.prietene, isi cauta chirie si gata. Dvs aveti locuinta?nu vreti sa stati impreuna?
Este majora și poate lua orice decizie privind viata si viitorul ei.Poate pleca , se poate angaja,,continua studii, se poate muta la rude,cu chirie etc.