avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daune morale proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daune morale proces penal

Cum se pot plati daunele morale unei persoane care si-a schimbat domiciliu?Daca se trimit banii prin mandat postal se vor returna sau ii va lua altcineva.
Se poate deschide un cont bancar pe numele persoanei pentru a dovedi judecatorului cu executarea ca suntem de buna credinta si ne-am indeplinit obligatiile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
ciurli_si_burli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina ID , utilizator 12:41, 24 Iunie 2019
Aflați noul domiciliu si apoi va descurcati.
Este o suma mare care nu poate fi trimisa prin posta deoarece se platesc taxe postale mari.
Nu este valabil in justitia romana achitarea prin cont bancar daca am CNP persoanei?
Mergeti la un executor, va sti el sa va ajute, spuneti-i că doriți să faceți o ofertă de plată urmată de consemnațiune!
Foarte interesant.
Adica mai platesc si executorul , nu era de ajuns plata daunelor?
Încercați să trimiteți vreo 200 lei prin mandat postal ca sa vedeti se ce intampla.
Bănuiesc că vreti sa faceti plata pentru a nu avea probleme cu revocarea suspendării pedepsei.
Macar sa vada ca ati incercat sa platiti.

Dacă faceți plata prin executor nu cred ca mai primiti banii inapoi si nici partea vătămata nu va avea banii.Este însă posibil ca instanța sa va spuna sa platiti prin executor.
Aveti dreptul de a apela si la avocat pentru a se caută variante.
Avocații nu prea se ocupa de partea dupa condamnarea cu suspendare.
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Ma aflu in spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ... ioan 33 ioan 33 Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in ... (vezi toată discuția)