avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daune morale proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daune morale proces penal

Cum se pot plati daunele morale unei persoane care si-a schimbat domiciliu?Daca se trimit banii prin mandat postal se vor returna sau ii va lua altcineva.
Se poate deschide un cont bancar pe numele persoanei pentru a dovedi judecatorului cu executarea ca suntem de buna credinta si ne-am indeplinit obligatiile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
ciurli_si_burli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina ID , utilizator 12:41, 24 Iunie 2019
Varianta pe care v-am comunicat-o este varianta legală și cea mai sigură, dvs faceți cum apreciați!
Nu are telefon? Email?
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
Cristina ID, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Ma aflu in spania si i-am trimis fiului (acum are 22 ani) pensie ... ioan 33 ioan 33 Ma aflu in Spania si i-am trimis mereu fiului (acum are 22 ani) pensie prin mandat postal. Din noiembrie 2020 nu se mai pot trimite bani prin mandat postal in ... (vezi toată discuția)