Buna seara. In urma cu 3 ani am achiziționat o proprietate,o parte din bani au fost de la mama. Actele sunt pe numele meu.
Acum vreau să vând proprietatea și mama mă amenința că mă da în judecată că vrea ea toată proprietatea,sa dus pe la politie că am inselato.Apoi a încercat prin intimidare,scandal,blesteme și sabotaj să mă facă să mă lipsesc I am propus o cotă parte dar refuza categoric,vrea tot.
Intrebare,poate sa deschidă proces și să blocheze cartea funciara ?
fiecare cerere de chemare in judecata este inregistrata de catre instanta, primeste un numar si intra in regularizare, apoi, daca toate conditiile prealabile sunt indeplinite, se judeca (urmand a fi admisa sau respinsa).
Din aceasta perspectiva, da, un proces se poate deschide si litigiul poate fi notat in CF.
Vă mulțumesc pentru amabilitate.
Ea sa dus și a dat la politie o declarație referitoare la aceasta proprietate care în urma anchetei sa constatat ca minte si induce in eroare organele de politie.
Aceștia nu au amendat o dar au sfătuit o sa meargă în instanță.
Hartuire
LYLA
MA SIMT HARTUITA,AMENINTATA SI UMILITA DE FOSTUL SOT FIIND IN PROCES DE DIVORT LA PRIMUL APEL,CERAND SA NE IMPACAM.UNDE SA RECLAM LA POLITIE SAU LA ... (vezi toată discuția)
Lege sau coruptie
Brandushica
Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)