avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbăm caloriferele din apartament și am cerut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbăm caloriferele din apartament și am cerut suportul asociației, dar suntem refuzați. Ce putem face?

Buna ziua. Schimbam caloriferele in apartament (calorifere vechi si ruginite) si am solicitat suportul asociatiei de proprietari. Suntem in iunie(iulie) si dansii se opun. Dansii fac abuz de pozitie si refuza, desi toata lumea din bloc a reusit sa isi puna la punct instalatia din locuinta. Ce putem face?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:07, 27 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce ati solicitat suportul asociatiei? Nu este treaba nimanui ca le schimbati...nu trebuie sa cereti aprobare.
Ca sa golim instalatia. Instalatia este cu apa. Am promis reumplerea la final. Dansii vor sa o tina cu apa toata vara. Zic ca au calorifere de otel in apartamente si se usuca garniturile.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți repartitoare pe radiatoare trebuie date jos si puse pe noul calorifer.
Depuneti cerere scrisă si luati nr de înregistrare.
Dacă nu va raspund în 10 zile sesizati comitetul.executiv si comisia de cenzori.
Dacă nu se rezolva trebuie să va adresați instanței de judecată.
Ar fi bine sa va grăbiți deoarece un proces poate dura mult daca nu va permiteți sa angajați avocat.Veti recupera banii dati la avocat de la asociatie.
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu avem repartitoare. Toti din comitet in corpore se opun pentru ca pot. In ca baza legala putem face cererea? Ne puteti da mai multe amanunte ce putem trece in cerere? Exista un articol de lege pe baza caruia ii putem da in judecata?
Cel mai simplu...apelati la un avocat sa va faca o cerere catre Asociatie...va sti ce sa scrie ca sa ii faca sa inteleaga ca vor plati abuzul.

Alte discuții în legătură

Implicatii ale golirii unei coloane de agent termic raser raser Pentru ca instalatorul m-a tot amanat si pentru ca a inceput furnizarea agentului termic inainte de a ne atepta, nu am apucat sa fac unele modificari la ... (vezi toată discuția)
Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)