avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbăm caloriferele din apartament și am cerut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbăm caloriferele din apartament și am cerut suportul asociației, dar suntem refuzați. Ce putem face?

Buna ziua. Schimbam caloriferele in apartament (calorifere vechi si ruginite) si am solicitat suportul asociatiei de proprietari. Suntem in iunie(iulie) si dansii se opun. Dansii fac abuz de pozitie si refuza, desi toata lumea din bloc a reusit sa isi puna la punct instalatia din locuinta. Ce putem face?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:07, 27 Iunie 2019
Domnule avocat sunteti nemaipomenit!
1. Tare mai este napastuit acest minister al justitiei care tre' sa angajeze sute de judecatori in asa fel incat procesele sa mearga snur! Inteleg ca "are balta peste", mai ales acum cand poti sa faci o facultate de orice profil, coleg fiind cu copiii tai. Achiti o suma, cumperi tematica, examene si la urma primesti o diploma de absolvent de drept. Toate orasele, inclusiv cele mai mici au sedii de facutati de toate profilele, asa ca nu mai plangeti situatia!
2. Daca tot sunteti atat de bine pregatit si poate si influent, discutam si va dirijez la o institutie din BU pentru a incerca impreuna sa schimbam odata aceasta legislatie care nu are nici cap, nici coada. Parca este facuta dinadins sa nu poata a fi respectata - incepand de la simplu proprietar, administrator, conducere.
Eu inteleg ca este nevoie de ordine si disciplina, dar nici asa...
Cum procedam dom' avocat, discutam?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii ale golirii unei coloane de agent termic raser raser Pentru ca instalatorul m-a tot amanat si pentru ca a inceput furnizarea agentului termic inainte de a ne atepta, nu am apucat sa fac unele modificari la ... (vezi toată discuția)
Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)