avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Formularul s1
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Formularul s1

Buna ziua! Sotia mea face chimioterapie in Italia.M-ai are asigurare in Italia pana in noiembrie cand ii expira(a lucrat in Italia).Pentru a continua tratamentul in continuare in Italia i s-a cerut sa aduca din Romania formularul S1 si cardul european.Mentionez ca eu lucrez in Romania cu toate taxele platite la cnas. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine formularil S1 si Cardul european ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 24 Iunie 2019
1. Cardul european de asigurat
[ link extern ]

2. Formularul S1
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 danielabunu danielabunu Sa ma ajute cineva sa inteleg de unde pot procura un formuiar S1 din judetul Bacau? (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 din italia gyxgix gyxgix Buna ziua! Sotia mea a lucrat in Italia, iar acum este in somaj incepind cu data de 8 dec 2015 pe o perioada de 2 ani. Are card european de sanatate eliberat ... (vezi toată discuția)
Obtinere formular s1 (e106) de la cnas Berbecut Berbecut Buna ziua, Intentionez sa emigrez in Suedia iar pentru a obtine person nummer-ul (ID card) din aceasta tara trebuie sa depun o serie de documente la Agentia ... (vezi toată discuția)