avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala comerciant persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala comerciant persoana fizica

"Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 328/25.IV.2088, Capitolul III, Srctiunea a 2-a, Art. 23 - Intreprinzatorul persoana fizica titular al intreprinderii individuale este comerciant persoana fizica de la data inregistrarii sale in registrul comertului"... Ce implicatii in plus fata de un PFA are acest fapt pentru II, cu activitate economica exclusiv pe un laptop, fara activitate comerciala? Mentionez ca as avea nevoie de II pentru ca trebuie sa am mai mult de 5 coduri CAEN pentru desfasurarea activitatii.

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Pot avea angajati,si cati,incalitate de pfa attila26 attila26 detin un pfa neplatitor tva cod CAEN 4334 si 4339 caruia i-am suspendat activitatea pe 3 ani(sunt inca in perioada de suspendare) si doresc sa incep activitate ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)