avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie similara in plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie similara in plata

La data angajarii mele, prin concurs, in functia de sef birou, gr.II, existau doua "variante":
1. postul meu era neocupat de 2 ani (prin pensionarea predecesorului),
2. exista un post de sef de birou Gr. II, insa persoana care ocupa functia era detasata pe un post superior intr-o alta institutie.
Încadrarea mea salariala s-a facut la nivelul de salarizare aferent functiei similare in plata, si nu pentru incadrare noua. Este corect?

Cu stima, Ioana D.

Alte discuții în legătură

Salarizare functionari publici martin77 martin77 Un functionar public care promoveaza de pe inspector principal pe inspector superior, cum va fi platit, cf OUG 83/2014? VARIANTA 1(Caz in care va fi platiti ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza pentru functia de sef birou legorodi legorodi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la stabilirea corecta a salariului de baza pt. functia de sef birou. La stabilirea salariului de baza se ia in calcul ... (vezi toată discuția)
Calcul salar covaliut covaliut Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)