avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contribuții contract part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contribuții contract part time

Buna ziua,ce contribuții se plătesc pentru un contract part time de 6ore pe lună care se efectuează în 3zile din lună pt un angajat care nu mai are alte contracte?Venitul obținut în zilele lucrate este mai mic decit salariul minim aferent unei zile lucrătoare din lună.Pentru postul respectiv nu este nevoie de studii superioare și nu este intr-o firma de construcții.Variante posibile:in zilele in care angajatul nu lucrează (deci în afara celor 3zile lucrate) contractul este/nu este suspendat.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Gresit sal incadrare getafolescu getafolescu Buna ziua, Am preluat luna aceasta o firma cu 2 angajati cu salariul minim pe economie si am constatat ca nu au fost majorate salariile din 01.01.2011. ... (vezi toată discuția)