avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura dizolvare si fuzionare sindicat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura dizolvare si fuzionare sindicat

Buna ziua. As vrea sa ma ajutati si pe mine cu procedura dizolvarii unui sindicat.
Ex. Sindicatul X fuzioneaza cu Y si se transforma in Z. Sindicatul X depune actele la judecatorie ca se dizolva si se fac acte pentru noul sindicat. Cum trebuie sa operez eu in contabilitate dizolvarea sindicatului X si preluarea contului de banca in noul sindicat?
2. Daca eu mai am de platit salariu si contributii aferente lunii iunie iar pe ANAF apare radiat in data de 21 iunie cum le mai pot inregistra? Mentionez ca la ANAF nu s-a cerut bilant de lichidare.
3. De cand se incepe activitatea pe sindicatul Z? De cand se ridica CIF-ul de la ANAF ?
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
svstrategicteam, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)