avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara angajati?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara angajati?

Buna ziua!
Care sunt conditiile in care un SRL poate functiona fara angajati, in mod legal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 25 Iunie 2019
Activitatea o va presta asociatul care are si statutul de administrator si va plati impozitul pe venitul microintreprinderii de 3%,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma administrare imobile Almaris Almaris Dupa discutii cu avocati, contabili, persoane care au SRL-uri am ramas tot cu nedumeriri legate de urmatoarele aspecte. Intentionez sa infiintez un SRL cu ... (vezi toată discuția)
Somaj si suspendare activitate srl cristian A. cristian A. Buna seara !!! Poate functiona un srl fara angajati ?? Am un srl , vreau sa-l suspend, iar ca angajati nu mai sunt decat 2 :sotia si contabila (cu 2 ore). ... (vezi toată discuția)
Ce este mai avantos in 2015 - srl-d sau pfa pentru prestari servicii? An.Dumi An.Dumi Buna ziua, Suntem doi tineri, prestatori de servicii si am dori sa stim ce ar fi mai avantajos pentru noi, sa ne deschidem un PFA sau un SRL-D pentru 2015? ... (vezi toată discuția)