avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia de pensionare anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia de pensionare anticipata partiala

Buna ziua
La primirea deciziei de pensionare anticipata partiala mi s-a comunicat de la casa de pensii ca am un interval de 30 de zile de la notificare in care pot face contestatie, dupa care decizia devine definitiva.
Angajatorul.....care a primit si el un exemplar al deciziei, mi-a comunicati cat ca in 5 zile de la primire are obligatia, conform Codului muncii, sa imi inchida contractul de munca.....chiar daca eu nu am semnat in decizie si ea mai poate fi contestata. Unde e adevarul? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2019
ceraselaco, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 25 Iunie 2019
Nici nu este nevoie de semnatura dvs ... se ia in considerare data cand ati primit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta val22 val22 Am trecut de la pensia anticipata partial la pensia limita de varsta. Am inteles ca trebuie sa depun contestatie ca sa pot ulterior sa ma adresez instantelor ... (vezi toată discuția)
Perioade grupa a doua nerecunoscute dhamuraru dhamuraru Buna ziua, Ma numesc Hamuraru Daniela, am 58 ani, sunt absolventa a unei facultati tehnice in 1984 si am lucrat in perioada 20.09.1984 - 12.03.2018. In data ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta calculata gresit VivieneV VivieneV buna ziua, daca sunt nemultumita de decizia de pensie ptr limita de varsta pe care am primit o, pot face contestatie? unde trebuie sa ma adresez? (vezi toată discuția)