avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor inmatriculare masina
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

inmatriculare masina

Buna seara!
Am achizitionat o masina iar proprietarul m-a tot amanat cu inmanarea fiscalului. Deoarece nu mai raspundea nici la telefon si fiscalul nu mi l-a dat asa cum promisese, am intentat proces. La finalul procesului, instanta l-a obliat sa imi inmaneze fiscalul si 20 lei cheltuieli de judecata. Deoarece suma reala era cu mult mai mare, dar avocata mea a "uitat" sa specifice suma corecta, am facut recurs promitandu-mi ca imi voi recupera banii. In urma recursului, la care avocata nu a binevoit sa apara chiar daca am anuntat-o inainte si in data procesului, rezultatul a fost urmatorul:" ... x, nu cere cheltuieli de judecata". x fiind persoana cu care ma judec de aproape doi ani de zile.
Intrebare:
1- daca eu am cerut restituirea sumei cheltuielilor de judecata si nu paratul, de unde acest raspuns?! precizez ca sentinta e definitiva.
2- cum imi voi recupera banii?
3- avocata nu era obligata sa fie prezenta daca am platit pentru acest lucru? Poate fi trasa la raspundere?
4- cum procedez ca sa imi fie inmanat fiscalul daca sentinta e de partea mea? trebuie sa il caut eu la adresa la care nu l-am gasit niciodata sau sunt alte cai?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Litigiu intre 2 firme cu amanarea indeplinirii unor obligatii BogdanP BogdanP Buna ziua. Ma aflu in situatia de a fi comandat o usa scumpa pentru apartament de la o firma. Factura s-a incheiat intre firma mea si firma care livreaza ... (vezi toată discuția)
Castigarea unui proces... cum recuperez bani? Larrry Larrry Buna ziua, Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)
Un sfat nadia666 nadia666 acum 3 luni am castigat un proces si apoi un recurs urmand ca parata sa imi restitue cheltuieli de judecata insa nu am primit nici un ban pana acum. in ... (vezi toată discuția)