avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie alimentara canada
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie alimentara canada

Buna Ziua,
Intentionez sa cer in jstitie marire pensie alimentara pentru copilul meu de la tatal cetatean canadian , care locuieste si are loc de munca dovedit in Canada- Montreal.Va rog sa ma sfatuiti daca argumentele de mai jos ar putea fi suficiente pentru majorare:
-confirmarea Ord Inginerilor Quebec precum ca are calitatea de inginer
-confirmarea locului de munca in montreal, ca inginer
-o brosura a ministerului Muncii privind salariul minim legal obligatoriu pentru inginer
Mentionez ca societatea unde lucreaza nu mi-a raspuns cu privire de veniturile pe care le obtine.
Credeti ca as putea obtine un procent din venitul minim pe care il poate obtine un inginer pe economia canadiana?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:47, 26 Noiembrie 2009
Mai probabil sa obtineti un procent din venitul general minim pe economie decat venitul minim legal pentru un inginer. Chiar daca are aceasta specializare, nu il opreste nimeni sa lucreze ca muncitor necalificat, la fel cum nu il obliga nimeni sa lucreze ca inginer....
Solicitati instantei sa trimita adresa la locul sau de munca in vederea comunicarii veniturilor realizate pe ultimele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara fost sot imigrat teddyc teddyc Buna ziua, Am divortat in decembrie 2004, tatal copilului meu a emigrat in Canada in 2006 ianuarie si nu cunosc statutul lui acolo. Pensia alimentara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! căsătorie încheiată in romania, divorț in canada. ... AvramescuL AvramescuL Buna ziua! Căsătorie încheiată in Romania, divorț in Canada. Amândoi cetățeni români și canadieni. Fără nume schimbate după căsătorie, totul ... (vezi toată discuția)
Tripla cetatenie? Armatec Armatec Sint nascut in Romania, din familie de romani. Prin nastere deci am cetatenie Romana. Traiesc de 15 ani in Canada cu sotia isi colipul. Am dobindit si ... (vezi toată discuția)