avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit garaj
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit garaj

Buna ziua. Problema mea e urmatoarea: la declaratia fiscala garajul auto care e o cladire lipita de corpul principal se declara la anexe sau nu? Se impoziteaza la fel cu spatiul locuibil? Unde trebuie incadrat pe declaratie?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 09:48, 26 Noiembrie 2009
Garajul se declara la spatii anexe. Si in nici un caz nu se taxeaza ca spatiul de locuit , existand un barem separat de impozitare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu primaria din lugoj povi povi de curand la mine acasa mi s-a verificat suprafata locuibila de catre un inspector.Dupa acest control mi s-a emis un proces verbal de instiintare de plata cu o ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie garaj in apartament BELLINDAX76 BELLINDAX76 Am cumparat anul trecut un garaj si as dori sa i-i schimb destinatia in apartament deoarece locuiesc in el.Ce pasi ar trebui sa urmez? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Impozite şi taxe locale luisman luisman Cum se impozitează un garaj pentru autoturisme şi o pivniţă nelocuibilă situate în parterul unei case de locuit, camerele de locuit se ... (vezi toată discuția)