avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In urma divortului copiii, respectiv fetele au fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In urma divortului copiii, respectiv fetele au fost separate. Cum pot proceda legal sa obtin custodia si celeleilalte fete in varsta de 16 ani?

Mentionez ca fiica mea este jignita si maltratata in familia sotiei atat de sotie cat si de sotul acesteia. Fiica mea isi doreste sa stea cu mine si sora ei. Vreau sa stiu care este calea legala sa pot sa imi i su copilul langa mine, sa nj mai sufere.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:26, 26 Iunie 2019
cerere privind stabilirea locuintei minorei la Dvs.
veti avea nevoie de probe solide.
Având în vedere vârsta fetei, dacă aceasta își manifestă dorința de a sta cu dvs, aveți șanse mari să obțineți stabilirea locuinței acesteia la domiciliul dvs, formulați o acțiune cu acest obiect.
Totodată, acele agresiuni vor trebui probate, context in care chiar aveți șanse covârșitoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri dupa divort galaoan galaoan Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie. Sora mea a divortat in 2012 ( sotul a cerut divortul pentru ca era plecata la munca in strainatate) si i-a ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Cătălin090987 Cătălin090987 Bună seară cum pot obține custodia totala la copil are 1 an și 7 luni de mama la fetita m am despărțit acum 2 luni am aflat ca ea își refacuse viata cu ... (vezi toată discuția)