avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Prima 2%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Prima 2%

Buna ziua . As dori sa ma ajutati cu baza legala unde se stipuleaza sistarea premiului de 2 % in unitatile bugetare,
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 09:50, 26 Noiembrie 2009
Buna ziua! La ce "premiu" va referiti?:D
Exista o ordonanta de urgenta de anul acesta data de guvernul BOC prin care se taie pana in 2011 toate sporurile si primele bugetarilor!Nu-i stiu numarul dar o puteti gasi pe internet cu siguranta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premii lunare functionari cameliapstl cameliapstl buna ziua as vrea sa intreb si eu daca in anul 2011 la primarii se poate acorda premiul lunar de 10 % pentru functionari publici? cu toate ca nu cred ca le-a ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea unica a salarizarii VINATORU VINATORU am citit mai inainte ca exista nedumeriri privin 2-ul la suta sau 10% pentru funct. publici, in sensul daca se taie aceste sopuri sau nu ideea e ca in art. 49 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru personalul nedidactic din invatamant corina78 corina78 Buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra: As dori sa imi spuneti temeiul legal pentru stabilirea numărului de zile de concediu de odihnă pentru personalul ... (vezi toată discuția)