avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA in domeniul telecomunicatiilor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA in domeniul telecomunicatiilor

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie urmati pentru a deveni o persoana fizica autorizata, in domeniul telecomunicatiilor, de exemplu.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:44, 26 Iunie 2019
mergeti la registrul comertului, faceti rezervarea de nume si completati niste formulare.
se poate face si online: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa deschiderea unei societati cu raspundere limitata si care sunt pasii de urmat tiborman tiborman Buna ziua Doresc sa-mi deschid un SRL pt a face proiectare in constructii(civile), poate cu timpul si executie. As opta pt microintreprindere neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Pfa ada92 ada92 buna ziua. sunt manichiurista si vreau sa devin pers. fizica autorizata. Va rog sa-mi spuneti care sunt demersurile necesare , unde trebuie sa ma prezint si in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa georgenecula76 georgenecula76 care sunt conditiile pentru a putea infiinta pfa , eu fiind electrician (electrician montator intretinere si reparatii masini si aparate electrice) , autorizat ... (vezi toată discuția)