avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverință vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverință vechime

Bună ziua doresc să știu dacă este normal să mi se ceară 150 lei pentru o adeverință vechime perioada 1984-1985 de la o firmă privată care deține arhiva fostei întreprinderi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 26 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este normal, intrucat societatea in cauza trebuie sa-si acopere cheltuielile cu depozitarea acelei arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate ... Viorel Balica Viorel Balica Pt eliberarea unei adeverinte de vechime în muncă, o societate care a preluat arhiva fostei întreprinderi la care am lucrat , imi cere o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa i de munca andreeadana90 andreeadana90 Buna ziua. As fi recunoscatoare daca m-ar ajuta cineva cu o nelamurire: este normal ca o firma care detine arhivele unei companii care nu mai exista in prezent ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa apelez una ziua Luntraru marcela Luntraru marcela Bună ziua sunt luntraru Marcela și vorbesc în numele tatalui meu care a ajuns la vârsta pensionarii pentru a depune dosarul de pensionare îmi trebuie o ... (vezi toată discuția)