avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inscriere masina pe punct de lucru
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inscriere masina pe punct de lucru

Buna ziua, am cumparat recent o masina pe societate comerciala si as vrea sa o inmatriculez in localitatea in care societatea are un punct de lucru NU in localitatea in care este infiintata societatea. Se poate ? Daca da, de ce fel de documente as avea nevoie?

Alte discuții în legătură

Piese auto negrila negrila buna ziua vreau sa imi deschid o societate comerciala prin care sa cumpar masini si sa vand piesele cu bucata din masini. Cum trebuie sa fac acest lucru si ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am cumparat o masina din 1996 ,am facut contractul ... victorand victorand Buna ziua!am cumparat o masina din 1996 ,am facut contractul de vanzare-cumparare recent dar nu as vrea sa o inmatriculez decat peste 4-5 an cand o sa am bani ... (vezi toată discuția)
Dacă am societate înregistrată într-o localitate plătesc impozit și unde este sediul societății, și unde este deschis punctul de lucru pt o mașină înmatriculată IonutPauna IonutPauna BUNĂ ZIUA, anul trecut am deschis o societate pe care s-a înmatriculat o mașină, adresa societății este într-o localitate, iar ulterior am deschis un ... (vezi toată discuția)