avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dacă am societate înregistrată într-o localitate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dacă am societate înregistrată într-o localitate plătesc impozit și unde este sediul societății, și unde este deschis punctul de lucru pt o mașină înmatriculată

BUNĂ ZIUA, anul trecut am deschis o societate pe care s-a înmatriculat o mașină, adresa societății este într-o localitate, iar ulterior am deschis un punct de lucru într-o alta localitate, menționez ca societatea nu are activitate momentan am plătit impozitul pe autoturism în localitatea unde este deschisa societatea, iar acum câteva zile am primit scrisoare de la Primăria unde este deschis punctul de lucru ca trebuie sa plătesc impozit pe autoturism cât și taxa de ecologizare doresc sa știu dacă trebuie plătit impozitul și unde este punctul de lucru.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:51, 24 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
impozitul se plateste la primaria unde e declarata masina. aratati acest lucru la primaria ce va solicita. scrieti, daca e cazul
taxa de ecologizare este conform hotararii consiliului local unde aveti punctul de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto la primarie GyXoNeS GyXoNeS Anul trecut mi-am adus din strainatate un autoturism.Am fost la primarie pentru a lua aceea chitanta de 52 de lei pentru a putea incepe procedurile de ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto - proprietar doar in acte obligat sa plateasca taxa, ce se poate face? aqwszx aqwszx Problema ar fi in felul urmator: Cineva l-a prostit pe fratele meu sa inmatriculaze o masina pe numele lui. Acest individ, din alt oras, i-a promis fratelui ... (vezi toată discuția)
Proces cu o fundatie umanitara Gabitzu89 Gabitzu89 In anul 1998 am luat de la o fundatie umanitara, pe baza unui contract de comodat un autotorism. In anul 2006 am platit ultima taxa la primaria Suceava ... (vezi toată discuția)