avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!am cumparat o masina din 1996 ,am facut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!am cumparat o masina din 1996 ,am facut contractul ...

Buna ziua!am cumparat o masina din 1996 ,am facut contractul de vanzare-cumparare recent dar nu as vrea sa o inmatriculez decat peste 4-5 an cand o sa am bani sa o pun la punct ,iar pana atunci sa o tin parcata .Nu as vrea sa o inmatriculez acum pe numele meu ,deoarece impozitul este destul de mare si eu oricum nu am de gand sa circul cu ea .,Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:20, 29 Decembrie 2024
radiati-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu inmatricularea alexandru88 alexandru88 Salut! Acum ceva timp am cumparat o masina si am facut toate actele cu proprietarul.Toate buna si frumoase,am facut asigurare pe numele meu,si vroiam sa ma ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat fara act de vanzare-cumparare anda73 anda73 buna seara,am facut o prostie imensa din care nu stim cum sa iesim.Am cumparat o masina de la o persoana gasita pe internet dar care nu era proprietarul ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog Madalinxsx Madalinxsx Salutare tuturor am si eu unele nelamuriri si sper ca cineva sa imi spuna mai detaliat ce as putea face am o masina proprietatea matusei mele pana acum am mers ... (vezi toată discuția)