avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DIVORT SI DREPT DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DIVORT SI DREPT DE PROPRIETATE

Buna seara! Am achizitionat o casa modesta la tara dupa introducerea divortului , vanzatorul se grabea, Am facut un credit bancar pe numele meu pe care il voi plati doar eu. Pe actul de vanzare cumparare am semnat doar eu ca si cumparator dar e specificat ca sunt casatorita. Are drept actualul sot care nu munceste si nu plateste acest credit? cUM sa fac sa nu aiba niciun drept ? Va rog un sfat.... Pe cerea de divort avocatul a specificat: ca urmeaza sa fac acest credit pe care il voi plati doar eu si ca demult traim separati, regimul matrimonial este separat. Va multumesc mult!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna astea sunt cuvinte mari.Nu va persecuta nimeni,nu este nici o conspirație ,învățați să vă consultați cu un av cand aveti de luat decizii importante și o sa vedeti ca viata devine mai simpla.Situatia dvs nu este foarte complicată asa ca va dorim succes în demersurile dvs.
Multumesc pentru incurajare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori sa ma ajutati cu un raspuns. nu sunt inca ... ildifree67 ildifree67 Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu un raspuns. Nu sunt inca divortat si vreau sa imi vand masina si sa cumpar in rate alta. Mentionez ca masina este pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna. va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune. eu cu ... Stefi.iuh Stefi.iuh Buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune. Eu cu sotia , nu mai suntem un cuplu de multa vreme. In fapt suntem despartiti. Eu locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. mă interesează ... Misk Misk Vreau să încep divorțul, soția nu este de acord. Mă interesează doar dacă vreau să cumpăr o mașină acum , va intra la partaj dacă e din banii mei ... (vezi toată discuția)