avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social/punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social/punct de lucru

Buna ziua! Doresc sa înființez o societate cu răspundere limitată, al carei obiect de activitate va fi in principiu comerțul online. Cu toate acestea, vor exista comenzi la nivel local care nu vor fi expediate prin curier. Dacă am sediul social acasa, pot avea casa de marcat pe sediul social, fără a mai înființa și alt punct de lucru? Dacă nu, ce soluție ar exista? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: diana.birsan20 , utilizator 15:24, 28 Iunie 2019
Da. Fara punct de lucru. Va autorizati acele coduri caen direct pe adresa sediului social si la fel si cu casa de marcat.
Veti depune apoi in maxim 30 de zile de la infiintarea la registrul comertului si o declaratie la directia de impozite si taxe a primariei prin care va declarati sediul social cu activitate economica la acea adresa. Sa aveti la dumneavoastra la directia de impozite si copii dupa certificatul constatator de la infiintarea la registrul comertului. contractul de comodat, titlul de proprietate asupra apartamentului si buletin.
Si o alta pentru taxa pe firma.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Va multumesc pentru raspuns!

In cazul in care sediul social il reprezinta un imobil care la momentul acesta este locuinta, trebuie schimbata destinatia imobilului, nu? Pentru aceasta operatiune este nevoie de o evaluare imobiliara?

Daca eu nu sunt titulara dreptului de proprietate, ci este vorba despre mama mea, ce act este necesar?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
diana.birsan20, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Magazin online Tbyon Tbyon Am nevoie de cateva informatii referitoare la crearea unui magazin online mic: - pot sa-l folosesc ca persoana fizica - trebuie sa platesc taxe - cum ... (vezi toată discuția)