avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Număr maxim de posturi de conducere - contractual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Număr maxim de posturi de conducere - contractual bugetar

Conform art 3, din OUG 77/2013, numărul maxim de posturi de conducere, pentru personalul conrtractual, din sectorul bugetar, a fost stabilit la 12% pe institutie. (Institutiile si autoritatile publice prevazute la art. 1 alin. (1) au obligatia sa isi modifice structurile functionale, astfel incat numarul total al functiilor de conducere din cadrul fiecarei autoritati sau institutii publice care are in aparatul propriu/de specialitate si personal contractual ori, dupa caz, numai personal contractual sa fie de maximum 12% din numarul total al posturilor aprobate) Această reglementare nu mai este valabilă, fiind respins de Legea 92/2014 la data de 7 iulie 2014. Există o altă reglementare valabilă, referitoare la numărul posturilor de conducere , în domeniul bugetar-contractual? Am stiintă numai de functionari publici, (art.112, din Legea 188/1999)
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2019
FarkasAnna, utilizator

Alte discuții în legătură

Posturi conducere danaiordache danaiordache Cate posturi de conducere pot fi intr-o biblioteca publica care are o organigrama cu 30 de posturi aprobata ? (vezi toată discuția)
Componenta unui birou din cadrul unei primarii de comuna seneca399 seneca399 Potrivit OUG 77 constituirea unui birou se face din minimum 5 posturi.Intrebare; cele 5 posturi trebuie ocupate numai de functionari publici sau si de ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere STEFANIA EVA STEFANIA EVA cum se procedeaza in cazul in care in organigrama unei institutii publice nu exista o functie de conducere , dar un functionar indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)