avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... interdictie judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

interdictie judecatoreasca

Sunt curator am depus actele la judecatorie pt interdictia mamei bolnava,am parcurs toti pasi ce au cerut,am fost la prima sedinta,comisia de la judecatorie a fost la camin unde este mama pt a vorbi cu ea
pe 21 iunie am avut alta sedinta in care au spus ca nu e nevoie sa particip si nu am primit nimic
Ce mai urmeaza nu ar trebui sa se termine sa se dea o sentinta?
Ca m-am saturat decand am inceput de anul trecut
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 15:15, 28 Iunie 2019
verificati - pe portal sau la instanta- stadiul dosarului.
asa veti sti daca s-a terminat si urmeaza sa se comunice hotararea sau s-a acordat un nou termen.
pe portal nu se afiseaza astfel de dosare de interdictie chiar daca am parola
pe portal nu se afiseaza astfel de dosare de interdictie chiar daca am parola

Geanina DRIAN a scris:

verificati - pe portal sau la instanta- stadiul dosarului.
asa veti sti daca s-a terminat si urmeaza sa se comunice hotararea sau s-a acordat un nou termen.

da, aveți dreptate, mi-a scăpat asta din vedere, scuze!
intrebati la registratură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore bolnav alzheimer bibliopod bibliopod As dori sa stiu cum este reprezentat cel pus sub interdictie la proces daca este imobilizat si nu are discernamant fiind bolnav Alzheimer in stare grava. Mai ... (vezi toată discuția)
Acte necesare unui parinte de copil cu handicap grav,ce a implinit 18 ani lecualex lecualex buna!..va rog sa`mi spuneti,ce acte sunt necesare obtinerii unei curatele mamei,pentru fiica ce a implinit 18 ani si este cu handicap grav.mentionez ca de trei ... (vezi toată discuția)
Procedura punerii sub interdictie - etape bibliopod bibliopod As dori sa stiu cum este reprezentat cel pus sub interdictie la proces daca este imobilizat si nu are discernamant fiind bolnav Alzheimer in stare grava. Mai ... (vezi toată discuția)