avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Baza de calcul concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Baza de calcul concediu medical

Buna ziua,banii primiti din hotaririle judecatoresti achitate in luna aprilie 2019,in invatamant de stat,de ce nu intra in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru concediu medical luat in luna mai 2019 ? Cei de la EDUSAL spun ca nu fac parte din venitul lunii respective,ceea ce nu este adevarat,si indemnizatia pentru concediu a fost diminuata.OUG 158 este in vigoare. Cum pot sa-mi primesc corect indemnizatia ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2019
yda, utilizator

Alte discuții în legătură

Baza de calcul pentru calcul concediu medical yda yda Lucrez in invatamant si in luna aprilie 2019 am primit,in afara salariului,sume restante din hotararile judecatoresti castigate.In luna mai 2019 am fost in ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate, respectiv crestere copil cojstefania cojstefania Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. La calculul indemnizatiei de maternitate (sarcina si lauzie) se ia in calcul si al 13-lea salariu? Eu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical aleee85zah aleee85zah Buna, tatal meu din 28.08.2011 este in concediu medical din cauza unui infarct miocardic si pana acum primea 75%, dar anul acesta la sfarsitul lui aprilie ... (vezi toată discuția)