avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul pentru calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul pentru calcul concediu medical

Lucrez in invatamant si in luna aprilie 2019 am primit,in afara salariului,sume restante din hotararile judecatoresti castigate.In luna mai 2019 am fost in concediu medical,dar la stabilirea bazei de calcul,programul EDUSDAL nu a luat in calcul si sumele din hotarari judecatoresti.Este corect ? OUG 158 este in vigoare si prevede clar acest lucru,adica in calcul se iau veniturile din ultimele 6 luni.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am un angajat care a avut concediu medical luna trecuta si din ce stiu eu baza de calcul pentru plata ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu medical yda yda Buna ziua,banii primiti din hotaririle judecatoresti achitate in luna aprilie 2019,in invatamant de stat,de ce nu intra in calcul la stabilirea indemnizatiei ... (vezi toată discuția)