Buna ziua, sunt in Germania ma aflu intr-o situație disperata datorită unui bărbat cu care am avut o relație de nici 2 luni, eu am 18 ani ... el are nevasta iar eu nu știam . Ea m-a amenințat cu moartea ca bagă cuțitul in mine prin apel telefonic . Se poate dovedi ... cu bătaia și m-a postat pe Facebook de 2 ori cu poza mea cu înjurături etc. +alte acuzații foarte grave cum ca eu m-as vinde pe 10€ . Dovezile le am salvate in telefon ..Nu am depus încă plângere. Ea vrea sa ma bage la închisoare desii ea este complice la trafic de droguri cu soțul ei .Ea a fost 6 ani cu el și era mereu complice odată ce îl ajuta, eu nu știam cu ce se ocupa el ! Nu aveam cum sa știu in 2 luni in care am ieșit doar in oraș ! Ma chema in oraș la suc și nu știam ca se întâlnește cu băieți sa le dea ..ea totuși îmi spune ca sunt complice dar nu sunt vinovata , odată ce nu știam și nici nu am văzut vreodată pt ca ma lasa mereu in mașina sa astept îmi spunea ca merge sa salute pe acel băiat iar eu sa nu vin după el . pana acum nu am fost chemată la declarație desii ea a depus mărturie mincinoasa cum ca eu as fi fost mereu cu el. Acest bărbat nu a declarat nimic împotriva mea și nici nu o va face ... El este închis de o săptămâna dar ea a fost eliberată si va fi judecată in libertate dacă intra sau nu la pușcărie ... vrea sa îmi facă și mie rău pe nedrept. .poate ieși el pe cauțiune ?avea o cantitate foarte mare la el mai exact de ampfetamina când s-a dus cu nevasta lui sa o vândă și au fost așteptați de poliție & jandarmi in fata unui magazin ... cei care au vrut sa ii cumpere erau clienții lui care au mai luat de la el doar ca sa facă rost de mai multă și sa ii dea mai mare pedeapsa. Are 23 de ani A mai fost la închisoare 2 ani in 2015 pentru trafic de minori. Avocat are, dar nu am dreptul la nicio informație ... ce se întâmpla poate fi judecat in libertate ? Iasă după 28 de zile ? Poate sa scape dacă plasteste cauțiune ?
Sansele lui sunt atat de reduse incat nu are sanse reale sa iasa din arest.
Pe cautiune ar putea avea sanse dar la sume de 500 000 euro ca sa existe o garantie din partea statului german intrucat daca se sustrage se confisca banii.
Nemtii pun pret pe bani...si ii si folosesc util...
Detinere canabis
richie19
Buna ziua, as vrea si eu un sfat in legatura cu o problema pe care am patit-o acum cateva zile! M-au prins jandarmii p mine si inca 3 prieteni cu 0,5 grame de ... (vezi toată discuția)