avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cand se poate apela la un executor judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Cand se poate apela la un executor judecatoresc?

Buna ziua! As dori sa aflu in ce conditii se poate apela la un executor judecatoresc. Exista o sentinta definitiva intr-un dosar civil, sentinta mentinuta si la Curtea de Apel. Nu mai exista cai de atac. Insa redactarea sentintei nu a fost realizata.
Daca nu exista motivarea (sentinta redactata) se poate apela la un executor judecatoresc doar cu datele existente?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:09, 30 Iunie 2019
Mergeti la executor si vedeti ce zice.
S-au facut executari silite si asa.
Multumesc frumos
Aveți nevoie de hotărâre pentru că și executorul solicită în instanță incuviințarea executării silite, nu se poate proceda la executare fără titlu executoriu!
Formulați o cerere de urgentare a redactarii pe care s-o depuneți la instanța!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

minuta tine loc de sedinta sau nu? wolfususro wolfususro Am o intrebare: Minuta din a 2-a instanta-Inalta Curte ..poate fi considerata ca tinand loc de sentinta? In concret am incunostintat partea adversa de ... (vezi toată discuția)
Se poate apela la executorul judecatoresc pt punerea in executare a unei hotarari nelegalizate executorie de drept? tucalan tucalan Buna ziua, Am o hotarare executorie de drept,prin care debitoarea este obligata la plata unei sume de bani. Vreau sa apelez la executorul judecatoresc.Avand ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)