avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația pentru mame eleve
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația pentru mame eleve

Până la ce vârstă pot lua indemnizația de creștere a copilului, ținând cont de faptul că am terminat cursurile pe 30 mai, iar copilul are 10 luni?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2019
Ana12., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 30 Iunie 2019
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de varsta persoanei indreptatite sa solicite asa ceva.

Cursurile au fost la zi ?
Da, cursurile au fost la zi.

Cornel Vasile a scris:

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de varsta persoanei indreptatite sa solicite asa ceva.

Îmi cer scuze, nu am specificat ca este vorba de vârsta copilului.

Cornel Vasile a scris:

Indemnizatia pentru creșterea copilului se acorda până la implinirea varstei de 2 ani de catre copil, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil incepand din 01.03.2012 conform oug nr. 111/2010 modificata anastancu anastancu Buna ziua, OU 111/8.12.2010 si Normele de aplicare ale acesteia s-au modificat prin H 57/30.01.2012. Am parcurs textul legislativ (cam in diagonala, recunosc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil persida80 persida80 buna ziua, momentan ma aflu in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani. urmeaza sa nasc al 3-lea copil cand cel de-al 2-lea va implini ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru al doilea copil Pr_Ciprian Pr_Ciprian Bună ziua. Aș vrea să mă ajutați în următoarea situație: soția e în CCC1 pentru primul copil pănă în 19.01.2015. A născut pe ... (vezi toată discuția)