Da au semnat renunțarea la mostenire cand sa facut succesiunea atunci fiind înșelate discuția fiind diferită acasa fata de actele înaintate la notar ...in urma acestora bunica a rămas cu jumătate din casa si tot terenul penteu ca era moatenire de la părinți i ei dar cand au facut bunicii actele bunicul nu a fost trecut proprietar la teren acum am vb cu mama mea si acestea sunt detaliile in urma acestora au revenit două numere la acea adresa 116 116a pentru că el a întrerupt alimentarea cu energie electrică și apă bunicii fiind obligați să facem.demersuri pentru o nouă rețea de apă și energie La nr 116 al bunicii
Va multumesc din suflet si imi pare rau pentru răspunsul anterior
Darkangel1987 a scris:
Nu ele au deschis un proces in care nu au recunoscut aceasta declaratie in urma caruia fratele lor a rămas cu 2 camere din casa din partea bunicului iar bunica mea a facut aceasta clauza într-un contract in care este trecută mama si tatăl meu si sora si sotul ei iar ei acum vor sa mi semneze mie toti 4 si bunica pentru acel loc si restul de casa si de asta vreau sa stiu daca cel mai sigur este contractul de vinzare cumparare sa nu ma trezesc ca mai inventează vreo speță fiul sa atace in instanta vreodata desi a încercat dupa cum v-am spus pe motiv că bunica a stat cu bunicul 30 de ani dar in urma dovezilor aduse de mama mea si bunica a pierdut ....si daca puteti va rog sa mi spuneti si care ar fi costurile estimative unui astfel de contract ....bunica a trecut clauza într-un contract de mostenire in care sunt stipulati cei patru mama tata si sora cu soțul va multumesc mult
raluk0207 a scris:
Sa reluăm...bunicii au avut o casa si un teren. Terenul era al bunicii, iar casa, dobândită de amândoi.
A murit bunicul, fiicele au dat declarație de renunțare la moștenire și au rămas moștenitori fiul și bunica.
S-a finalizat dezbaterea succesiunii după bunic? Aveti un certificat de moștenitor?
Bunica a trecut clauza de îngrijire unde?
In care act și încheiat cu cine?