avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, doresc sa stiu daca pot primii stimulent de insertie ,sunt angajata din luna aprilie 2019 si copilulu implineste 2 ani in august 2019.Mentionez ca momentan tatal primeste acest stimulent ,dar noi suntem in divort si copilul este la mine.Eu recent nu am fost angajata deci nu am decat cele 3 luni vechime in munca.Pot primi acest stimulent ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 30 Iunie 2019
Daca tatal copilului primeste stimulent, dvs nu puteti beneficia de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Cand se acorda suplimentul de insertie pentru copil? adriana007 adriana007 Buna Ziua, Am fost in concediu de cresterea copilului pana astazi, de maine 1 aprilie ma voi intoarce la vechiul loc de munca. Copilul va implini 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie IrinaBold IrinaBold Buna ziua! Copilul meu va impini 2 ani in ianuarie 2019. Tatal nu a recunoscut-o, nu este mentionat pe certificatul de nastere. Daca renunt la stimulentul de ... (vezi toată discuția)