avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitare datorie credit ING
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitare datorie credit ING

Buna ziua,am luat un credit de nevoi personale pe care l-am achitat in luna mai,anul acesta,am facut dispozitie de plata din contul de CEC in contul de ING,pentru ca nu aveam card de 1 an,in general ii depuneam la ghiseul bancii,dupa ce mi-au trimis e-mail ca am terminat de achitat,si ca am trimis mai multi bani pe cont,dandu-le numarul de cont sa mi-i trimita inapoi pe CEC,intrebandu-i telefonic daca mai am ceva de facut la dansii si mi-au dat un raspuns negativ.La o luna imi trimit mesaj ca trebuie sa le platesc 11 lei cont curent.Mie nu mi se pare corect.Ce pot face mai departe?Lasa sa curga ce 6 luni prin care nu se tranziteaza nimic prin cont sau ma duc sa platesc si sa-l inchid?Va multumesc .
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
alinamariananistor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 15:09, 1 Iulie 2019
Pt 11 lei merge-ti si platiti ( nu e un capat de tara :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plătesc întreținerea online dar figurez restanțieră. cum pot obliga administrația să-mi ia în considerare extrasul de cont care face dovada plății? Nes2j Nes2j Buna ziua, De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank. Pe motivul ca se sta mult la coada ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Restanta la banca michelle77 michelle77 buna ziua, am facut in 2011 o descoperire de card la RB, cu suma de 1200lei-2 salarii la vremea respectiva,deoarece lucram.intre timp am fost nevoita sa plec ... (vezi toată discuția)