Buna ziua,
De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank.
Pe motivul ca se sta mult la coada la banca,sau ca se gaseste greu un loc de parcare,administratorul de bolc ,merge dupa extractul de cont o data sau de doua ori pe an,si asta in urma insistentelor mele telefonica catre administrator si catre presedintele asociatiei de locatari..
Drept urmare,in mod curent eu figurez cu restante pe mai multe luni de zile,desi achit intretinerea la zi.
Cum as putea solutiona problema?
M-am oferit sa le trimit un extract de cont de fiecare data dupa ce fac plata,dar au refuzat sa-mi dea o adresa de e-mail la care sa trimit dovada ca am platit
Mentionez ca muncesc in strainatate.
Multumesc anticipat pentru raspuns !
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Lista de intretinere pt luna urmatoare nu se poate face decat dupa ce ia extrasul de cont de la banca.
Puteti ruga un vecin sa va dea o adresa de mail si cand se uce el sa plateasca sa dea si extrasul dvs.
@vali m
Am incercat si varianta aceasta,dar administratorul de imobil pretinde ca nu-i foloseste la nimic extrasul meu,pentru ca contabilul are nevoie de extrasul de cont pe care l obtine dansul de la CEC Bank,si nu cel pe care-l dau eu.
@ynocentta
Administratorul de imobil,refuza sa ia in considerare extrasul meu de cont.
Dansul pretinde ca contabilul nu accespta decat extrasul de la CEC Bank,prin care se dovedeste ca banii au ajuns in cont,si nu extrasul meu prin care dovedesc ca am platit.
@vali m si @ynocentta,
Va multumesc pentru raspunsuri .
In final,administratia are obligatia de a cere extras de cont la banca in fiecare luna?
Atata timp cat exista un cont deschis prevazut pentru plata intretinerii online si un Iban afisat la avizier,