avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratorul blocului ma hartuieste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratorul blocului ma hartuieste

Am o restanta de 339 ron la intretinere. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt doctorand si de 1 an si 4 luni n-am mai primit banii, astfel incat am un job unde salariu este de 700 ron si astfel reusesc sa platesc intretinerea cam o data la 2 luni jumate (cand achit intreaga suma) pentru a reusi astfel sa platesc celelate utilitatati si sa nu creeze intr-o anumita zona restante prea mari. I-am explicat situatia administratorei, si cu toate acestea dansa continua, dupa parerea mea sa ma hartuiasca. Nu ar fi o problema daca dansa considera ca trebuie pentru aceasta suma sa ma actioneze in instanta, foarte bine sa o faca si ne-am rezolva problema acolo. Insa dansa vine si ma cautal seara dupa ora 10 acasa sunand insistent, sau suna la telefon, ma ameninta ca imi taie lumina ca e contorul blocului si are ea dreptul sa umble acolo, tipa ca sa ma mut la tara daca nu imi permit sa stau in bucuresti (mentionez ca stau la o garsoniera si sunt propietara), sau intr-un cartier marginas etc. As vrea sa stiu daca pot sa o reclam pentru hartuire si amenintari si daca da unde trebuie depusa plangerea?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:29, 26 Iulie 2011
Este nevoie sa mergeti sa discutati (eventual in scris) cu presedintele as. prop. Administratora, clar isi depaseste atributiile si sarcinile de serviciu. Am mai auzit asemenea intamplari. Oricum, daca nu sunteti prea sensibila, ignorati-o total.
Puteti sa va adresati si primarului de sector cu o petitie, dar ar fi bine sa aveti raspunsul asociatiei (sau lipsa de reactie a asociatiei).
Succes!
Pentru ca isi depaseste atributiunile, clar spun si eu ca @Adam Grecu, puteti face reclamatie si la politistul de proximitate.
Acesta trebuie sa aiba afisul pus la avizier, cu datele de contact, daca nu, il gasiti la sectia de politie de care apartineti. Acesta, politistul, are in atributiuni si medierea conflictelor intre locatarii din blocuri si chiar amendarea lor in caz de tulburare a linistii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul administratorei de incasare a intretinerii ana_zna11 ana_zna11 Buna ziua, deoarece a fost o perioada mai grea am ramas in urma cu plata intretinerii. Atat presedintele asocoatiei de proprietari cat si administratorul au ... (vezi toată discuția)
Demitere administrator costinelrusu costinelrusu Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 132 apartamente.Din verificarile care sau facut sa observat ca doamna admistrator a facut o anexa la contractul de ... (vezi toată discuția)
Scindarea asociatiilor de proprietari MENA-MSC MENA-MSC Buna ziua, subiectul nu este nou, s-a mai discutat pe forum despre infiintarea unei noi asociatii prin desprinderea de asociatia initiala pe baza prevederilor ... (vezi toată discuția)