Am 16 ani,fac 17 in 18 septebrie si as vrea sa plec de acasa dupa ziua mea,parintii mei nu ma lasa sa vorbesc cu prietenu meu care este major.Ma pun sa vorbesc cu fostul meu fiindca ei cred ca e baiat mai bun si etc,eu nu vreau sa ma impact cu fostul,as putea sa plec la prietenu meu la 17 ani?
Asteapta sa implinesti 18 ani, dupa care poti lua decizii. Pana atunci esti sub tutela parintilor, te poti muta numai cu acordul lor.
Incearca sa te intelegi amiabil cu parintii, macar pana la 18 ani,
Daca prietenul actual te iubeste cu adevarat te va intelege si va astepta sa faci 18 ani.
La 17 ani te poti muta numai cu acordul parintilor
Stai pe așa zisul fundul tau.. si asculta de parinti stiu ei mai bine decat tine ca doar ei te-au facut pe tine nu tu pe ei..tu treci prin perioada aia în care îti imaginezi ca "aștia " nu înțelege copii..:-)
Deși te afli la vârsta la care ai senzația că iubirea este cel mai ascensional sentiment al naturii umane și laitmotivul vieții este întruchipat de fluturii în stomac, realitatea te poate lovi adesea și poți afla că-i doar o himeră și că la ora actuală numai în basme și în oniric mai există happy end.
Așa că ai răbdare, te vei împlini prin iubire la vârsta la care vei avea capacitate deplină de exercițiu, dă-i timp timpului!