avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc sa plec de acasa

Am 16 ani,fac 17 in 18 septebrie si as vrea sa plec de acasa dupa ziua mea,parintii mei nu ma lasa sa vorbesc cu prietenu meu care este major.Ma pun sa vorbesc cu fostul meu fiindca ei cred ca e baiat mai bun si etc,eu nu vreau sa ma impact cu fostul,as putea sa plec la prietenu meu la 17 ani?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:46, 1 Iulie 2019
Asteapta sa implinesti 18 ani, dupa care poti lua decizii. Pana atunci esti sub tutela parintilor, te poti muta numai cu acordul lor.
Incearca sa te intelegi amiabil cu parintii, macar pana la 18 ani,
Daca prietenul actual te iubeste cu adevarat te va intelege si va astepta sa faci 18 ani.
La 17 ani te poti muta numai cu acordul parintilor
Stai pe așa zisul fundul tau.. si asculta de parinti stiu ei mai bine decat tine ca doar ei te-au facut pe tine nu tu pe ei..tu treci prin perioada aia în care îti imaginezi ca "aștia " nu înțelege copii..:-)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deși te afli la vârsta la care ai senzația că iubirea este cel mai ascensional sentiment al naturii umane și laitmotivul vieții este întruchipat de fluturii în stomac, realitatea te poate lovi adesea și poți afla că-i doar o himeră și că la ora actuală numai în basme și în oniric mai există happy end.
Așa că ai răbdare, te vei împlini prin iubire la vârsta la care vei avea capacitate deplină de exercițiu, dă-i timp timpului!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fugire Maria666 Maria666 Am aproape 18,ani fara 2 luni vreau să fug de acasă la prietenu meu pot pății ceva? (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)