avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fugire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fugire

Am aproape 18,ani fara 2 luni vreau să fug de acasă la prietenu meu pot pății ceva?
Cel mai recent răspuns: Maria666 , utilizator 14:01, 21 Iulie 2018
Buna ziua. Eu zic sa te mai gândești la asta... Știu un caz asemănător cu al tău, tot la fel, iubire mare, fata mai avea putin si devenea majora... Părinți au gasit-o pana la urma, sau impacat cu ideea... Dupa un timp iubirea a inceput sa nu mai fie la fel, au urmat certuri, fata sa despărtit de el si acum creste copilul cu ajutorul parinților... Iubirea asta nu tine asa mult cateodata...Macar asteapta sa termini scoala, sa ai o sursa de venit si apoi...In orice caz, macar pastreaza legatura cu cineva daca pleci, nu sti cand ai nevoie de el, cu toate ca Nu e bine sa pleci...
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
Ionut.ion, utilizator
Subscriu sfaturilor oferite de Ionut.ion.
Banuiesc ca nevand 18 ani esti inca eleva, in prag de bacalaureat.
Iubirea e foarte frumoasa si incurajatoare, DAR:
preocupa-te intai de scoala, e rusinos si incompatibil cu 12 clase halul in care ortografiezi in limaba romana:
1. fuga, nu fugire
2. prietenul, nu prietenu
3. pati, nu patii
As zice ca sunt cam multe greseli pentru o singura fraza!

Vei avea si tu copii. Ce ii vei invata? sa fuga de acasa, nesocotindu-si parintii? sa isi abandoneze scoala? sa scrie ca analfabetii? Si mai presus de toate astea, cu ce iti vei intretine copiii? Ce le vei oferi, cu o slujba obtinuta pe baza a 12 clase si astea, dupa cum se vede, facute vai mama lor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2018
proastasatului, utilizator
Am terminat scoala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa plec de acasa Anamaria Carmen Anamaria Carmen Am 16 ani,fac 17 in 18 septebrie si as vrea sa plec de acasa dupa ziua mea,parintii mei nu ma lasa sa vorbesc cu prietenu meu care este major.Ma pun sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)