avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezenta la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezenta la judecata

Daca esti parte vatamata intr-un dosar penal de furt,in care prejudiciul a fost recuperat, esti obigat sa te prezinti la judecarea cauzei?
Cel mai recent răspuns: ElenaClaudia , utilizator 22:54, 1 Iulie 2019
Pentru partea vatamata nu se impune prezenta obligatorie la solutionarea cauzei cu exceptia situatiilor in care instanta va citeaza in mod special pentru un anumit act procedural: audiere, spre exemplu.
Am inteles, multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acident rutier cu deces si vatamari corporale niculescu cornelia niculescu cornelia In urma cu 3 ani de zile am fost implicata intr-un accident rutier. In urma accidentului produs din vina unui sofer(concluzie trasa de expertul care a analizat ... (vezi toată discuția)
Citatie Micutu112 Micutu112 Buna ziua.Sunt citat intrun dosar in calitate de parte civila.E vorba de furtul unei biciclete.Am cerut in reclamatie suma de 300 ron.Autorul este ... (vezi toată discuția)
Citatie camera preliminara parte vatamata ariana03 ariana03 Buna ziua, Am primit o citatie in calitate de parte vatamata intr-un dosar de distrugere (incendiere imobil) si am primit o citatie pentru a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)