In urma cu 3 ani de zile am fost implicata intr-un accident rutier. In urma accidentului produs din vina unui sofer(concluzie trasa de expertul care a analizat cazul, de politistul care a anchetat dosarul si de actele depuse) dosarul a mers la parchet dupa un an si jumatate cu propunerea de trimitere in judecata a acelui sofer,de unde a mers inapoi la politie pentru un supliment de expertiza.Astfel ca dupa aproape trei ani am primit citatie de la politie. Sunt citata procedural eu si ceilalti vatamati in calitate de parti vatamate in cauza privind dosar penal. As dori daca am fost suficient de explicita sa aflu ce inseamna (adica ce se doreste)cu aceasta noua audiere.
In vederea lamuririi circumstantelor in care s-a produs evenimentul,autoritatea competenta in solutionare a apreciat util si necesar audierea partilor vatamate
Avand in vedere complexitatea cauzei si consecintele evenimentului,se impune ca la audieri sa va prezentati eventual cu avocat
Este posibil ca procurorul prin rezolutie, sa fi dispus, continuarea cercetarilor pe anumite aspecte,situatie in care sunteti chemati pentru administrarea de noi probatorii sau pentru completarea celor deja administrate