avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imputernicire?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imputernicire?

Buna ziua!
Urmeaza sa plec in concediu, in Bulgaria, cu sotia si cei doi copii. Voi circula cu masina unui prieten. Imi este necesara o imputernicire dela proprietar pentru a conduce autoturismul in afara granitelor Romaniei, sau care este institutia dela care pot primi raspuns corect la aceasta intrebare?
Va multumesc!
Talonul cu revizia valabila si asigurarea.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inteligentii s-au gandit sa interzica circulatia masinilor din bulgaria! LUCk33ro LUCk33ro Cata minte le trebuie organelor sa cloceasca asemenea lege? \"Ca sa-si inscrie masina in tara vecina, soferul roman trebuie sa aranjeze cu un bulgar care ... (vezi toată discuția)
Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)