avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Valabilitate contract de închiriere comercială cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Valabilitate contract de închiriere comercială cu rezervare de nume

Un contract de închiriere comercială încheiat doar intre parti, fără autentificare notariala, mai este valabil la 5 ani dupa incheierea acestuia daca initial firma care a închiriat imobilul avea doar rezervarea de nume, iar ulterior nu a mai fost încheiată nici o anexă sau completare a contractului dupa ce a primit actele de la registrul comertului ?
Buna ziua,

Daca contractul este semnat de reprezentantul legal al societatii, nu vad nicio problema. Contractul de inchiriere comerciala priveste spatiul in care firma urma sa-si desfasoare activitatea?
Totodata, contractul s-a incheiat cu firma din cate inteleg, nu cu persoana fizica nu? in aceasta ultima situatie s-ar fi impus completarea contractului.
Trebuie analizat contractul pentru un raspuns concret.
Nu inteleg ce s-a intamplat in acest termen de 5 ani, a fost utilizat spatiul/nu a fost utilizat?

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare cofetărie Bartha Magdalena Bartha Magdalena Bună ziua! M-am hotărât să deschid o cofetărie la țară ( un PFA) - eu aș prepara dulciurile și tot eu le-aș comercializa. Ce condiții trebuie să ... (vezi toată discuția)
Plata contract inchiriere in pandemie H.noemi H.noemi Este legala facturarea contravalorii chiriilor pentru spatiile comerciale inchise din cauza ordonantelor? Facturile de chirii si utilitati ai fost emise pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sediu social si punct de lucru Peter.R Peter.R O societate comerciala A doreste sa imparta activitatea la un punct de lucru pe 2 societati comerciale. Se va inregistra o noua firma B cu actionariat ... (vezi toată discuția)