avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren cu locatie gresita rectificare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren cu locatie gresita rectificare

Am mostenit un teren si doresc sa il vand, pe titlul de proprietate original nu s-a scris judetul, doar numele localitatii. Cum pot rezolva, si unde? De modificat titlul de proprietate sau de adaugat un act aditional precum ca acel teren cu acea localitate se afla in judetul respectiv.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:51, 4 Iulie 2019
Buna ziua,

La momentul la care se va incheia contractul de vanzare-cumparare se va solicita si extrasul CF si acesta coroborat cu titlul de proprietate pe care il detineti va face dovada ca terenul pe care intentionati sa il vindeti este acelasi cu imobilul pentru care ati solicitat eliberarea extrasului CF (in extrasul CF se va mentiona judetul).
titlul de proprietate nu contine denumirea emitentului, (comisia de fond funciar a comunei/ orasului.....)?
Titlul nu contine denumirea emitentului. Primaria nu doreste sa emita extrasul pentru ca nu pot face dovada locatia terenului.
imi cer scuze, dar ce fel de titlu de proprietate aveti? daca nu exista un emitent, si semnaturi/ stampile pot sa scriu si eu cateva.
e tare ciudat; ce scrie de fapt pe titlul dvs?
Cam la asta ma gandeam si eu. Eu am inteles ca e vorba de o mostenire, deci titlul de proprietate e reprezentat de certificatul de mostenitor dar..... asteptam...

Alte discuții în legătură

Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare marinelapetrea marinelapetrea Am un contract de vanzare cumparare pe casa parintilor, intocmit in 1997, de mana cu doi martori, parintii au decedat si acum vreau sa intru in posesie legal. ... (vezi toată discuția)
Acte de succesiune... valensia valensia Imi spune si mie cineva de ce Notarul refuza sa faca succesiunea pentru mama pentru un pamint cu CF pe bunicul dinspre mama, in conditiile in care am depus ... (vezi toată discuția)