avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Am un contract de vanzare cumparare pe casa parintilor, intocmit in 1997, de mana cu doi martori, parintii au decedat si acum vreau sa intru in posesie legal. Mentionez ca am si titlu de proprietate pe numele parintilor. Ce trebuie sa fac mai departe? Ma adresez unui avocat sau direct instantei? Care este varianta mai eficienta si mai ieftina? Am si o sora care s-ar putea sa conteste acest contract!
Trebuie sa obtineti acte si pe casa si apoi sa mergeti la notar.
Trebuie sa obtineti o hotarare judecatoreasca care sa Tina loc de act de vanzare cumparare, asta inseamna ca sa fie chemata si sora dvs in calitate de mostenitor al parintilor dvs.
Am extras CF pentru casa, dar pe numele parintilor.
Adresati-va instantei de judecata, in vederea obtinerii unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare.

Daca aveti extras de CF pe numele parintilor inseamna ca s aintabulat cu titlul de proprietate eliberat pe numele parintlor dvs. In extras ce apare terenul sau si casa? Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa parinti, unde si sora dvs are cota parte din mostenire la fel ca si dvs.

Alte discuții în legătură

Intabulare casa mariussyca mariussyca Buna ziua . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Doresc sa vand o casa cu teren pe care am primito mostenire ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pentru o casa construita fara autorizatie in 1967 Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Problema pe care o am este legata de dreptul de proprietate asupra imobilului. Pentru teren am obtinut hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act ... (vezi toată discuția)
Teren vanzare nefinalizata stanescu2 stanescu2 Am mostenit un teren care apartine mai multor persoane , a carui vanzare nu s-a finalizat dar pentru care s-au luat banii de catre parinti. Exista un ... (vezi toată discuția)