avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cavou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cavou

Am mostenit un cavou partial folosit cu ani in urma de la tatal meu ingropat in alt oras decat unde este acesta situat. Am un var care si-a ingropat tatal in cavou si care a platit anual taxa la cimitir. Acum imi spune ca ar expira concesiunea locului de veci si ca trebuie reiinoita si sa dezbat si cavoul acesta.
Concesiunea locului de veci, se poate pierde? As avea probleme legale daca nu dezbat?
Cel mai recent răspuns: me-alina , utilizator 13:30, 3 Iulie 2019
Buna ziua,
DA, este un act cu finalizare in timp.
In cazul meu, mostenire nedezbatuta, nu am contract de concesiune expres, ci sunt doar cumparate 2 locuri de veci pe care s-a construit cavoul, asta reprezinta contract de concesiune?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
DA, este un act cu finalizare in timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Partaj de folosinta locuri de veci dong_yi dong_yi Buna ziua, Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara ... (vezi toată discuția)