avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia de a face

Buna ziua! Pe terenul , domeniul public al U.A.T. se afla 2 baraci metalice, 1 din lemn, 1 din caramida, ce apartin unei cooperative mestesugaresti care nu-si mai desfasoara activitatea, respectivele constructii se afla intr-o stare avansata de degradare. Pe calea unei actiuni judecatoresti solicit judecatoriei in a carei raza teritoriala isi afla sediul parata, desfiintarea si ridicarea baracilor si constructiilor, invocand art. 1073-1076 c. civ. Instanta, la primul termen invova exceptia competentei, tribunalul , sectia comerciala fiind , fiind competent cu solutionarea dosarului. intrebarea mea este: intr-o astfel de speta, tribunalul, sectia comerciala, este cel competent sau judecatoria de la sediul paratei? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pentru demolarea unei hale este necesara autorizatie de demolare emisa de primarie? codorinel codorinel Urmare unui litigiu privind revendicarea unor terenuri, am cumparat mai multe cladiri aflate pe acele terenuri (cladiri construite din caramida si o hala ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere(demisie) mihai251979 mihai251979 Buna seara! Am fost angajatul unei societati (constructii) in perioada 01.01-22.07.2009 ,cand am fost anuntat ca nu mai sunt angajatul acesteia,contractul ... (vezi toată discuția)