avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa auto nerecuperata - ce se poate face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa auto nerecuperata - ce se poate face?

Hotarare Judecatoreasca din 2017 - a curtii de apel Oradea - depusa la Agentia Fondului de Mediu - am asteptat pana la 30 iunie , termen care este obligatoriu pentru restituirea taxei auto .. si nici macar nu stiu unde imi este dosarul , ma plimba de la economic la general si tot asa .
Ce se paote face? Sa mai deschid un proces?
Cel mai recent răspuns: butcrysty , utilizator 08:28, 4 Iulie 2019
Daca vi s-a admis cererea in instanta si trebuie ca agentia pentru mediu sa va restituie banii (ceea ce inteleg ca nu s-a intamplat), nu deschideti un alt dosar ci mergeti cu hotararea respectiva la un executor.

butcrysty a scris:

Hotarare Judecatoreasca din 2017 - a curtii de apel Oradea - depusa la Agentia Fondului de Mediu - am asteptat pana la 30 iunie , termen care este obligatoriu pentru restituirea taxei auto .. si nici macar nu stiu unde imi este dosarul , ma plimba de la economic la general si tot asa .
Ce se paote face? Sa mai deschid un proces?

Ana Maria Coman,
Am scris o plangere/ sesizare prin email direct la presedintele institutiei , prin care am cerut rapsuns oficial, repectiv o motivare prin care sa explice ce s-a intamplat , cum de nu am primit banii de atat vreme ; De asemenea le-am adus la cunostiinta faptul ca , comit o ilegalitate , depasind termenul de 30 iunie 2019.

Ieri am primit toti banii in cont... ;)

P.S: Romania este tara in care nimica nu se face de la sine , ci doar prin amenintari , somatii , plangeri si certuri cu personalul angajat (de obicei bugetar) ... de acolo si vorba "Romanului pana nu-i dai sut in fund , nu face pas inainte" ;)

Multumesc frumos pentru raspuns oricum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor solutie intabulare casa si teren situatie mai complicata sor3lla sor3lla buna ziua, as dori sa ma ajutati intr-o problema..... am dori sa cumparam o casa la tara in jud cluj langa turda dar situatia esti mai complicata .... ne-am ... (vezi toată discuția)
Trimis in judecata la 2 instante din tara pentru aceeasi fapta costinsgs costinsgs Buna dimineata ,ma numesc B Constantin am 30 ani si as dorii daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. In luna septembrie 2011 am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Asa numitul "furt din nevoie" markelrow markelrow In urma cu o zi, mi-a povestit cineva ca s-au intamplat urmatoarele : a mers la un hypermarket din Oradea si din nevoie a comandat la mezeluri ceva mezel ... (vezi toată discuția)